Koolhydraatarm ontbijt recepten

Als je overtollig lichaamsvet wil verliezen is het goed om minder koolhydraten te eten, maar het is niet altijd even makkelijk om recepten te vinden om een gezond ontbijt klaar te maken, daarom geven we je hier een aantal heerlijke gezonde koolhydraatarm ontbijt recepten. Een paar koolhydraatarm ontbijt recepten voor de grote en kleine eter. Hou jij van een flink ontbijt ’s morgens om er de hele ochtend tegen aan te kunnen?

Begin dan je dag met een koolhydraat arme omelet!

Maak een omelet van 2 à 3 eieren met ui, knoflook, gerookte zalm en spinazie. Alle ingredienten zijn te doseren naar eigen smaak. Fruit de gesnipperde ui in wat kokosnootolie, voeg hierna de eieren toe en de spinazie en knoflook. Roer alles goed door elkaar voor je de gerookte zalm toevoegd. Binnen een paar minuten heb je een super gezond koolhydraat arm ontbijt op je bord liggen.

Ben jij een kleine eter ’s morgens?

Begin dan je dag met een paar volkoren crackers (met een gekookt eitje) en een bakje magere kwark. Aangezien het belangrijk is veel te blijven drinken raden we aan om een groot glas water bij je ontbijt te nemen.